Ngarep > Babagan awake dhewe>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Madeg ing 2007,Ningbo Haishu Nide International Co., Ltd, khusus ing lapangan motor, nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo produsen motor, nyedhiyakake macem-macem komponen motor, utamane kalebukomutator, sikat karbon, bantalan bal, kertas insulasi, lsp. Komponen kita cocok kanggo macem-macem jinis motor, kayata motor alat listrik, motor vakum, motor pengangkat jendela, motor mixer, otomotif, motor, lsp.

Nide International fokus ing terus-terusan dandan ing layanan lan teknologi, kita duwe strictly inspeksi prosedur lan tim technical kuwat, Kanthi sawetara saka sudhut, kualitas dipercaya lan rega cukup, produk kita digunakake digunakake ing Automobile, Otomotif, Power Tools, Home Appliances, Pit motor. lan industri liyane.Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna.

Produk kasebut kalebu komutator, bantalan bal, poros, sikat karbon, kertas insulasi, pelindung termal, magnet, kipas, tutup motor, lsp. Saliyane produk kasebut, kita uga nyedhiyakake layanan kanggo konsultan teknis manufaktur motor, dhukungan proyek lan proyek kunci.

Kita entuk kesempatan kanggo nggarap 70+ perusahaan kondhang ing donya, nyedhiyakake 50+ negara lan wilayah sing beda-beda, adhedhasar layanan cepet lan profesional, kualitas sing dipercaya lan rega sing cukup, kita duwe hubungan kerjasama sing cedhak karo 40+ pelanggan wiwit 10 + taun kepungkur.

Nide International bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo komponen motor. Kita duwe tim desain komponen motor profesional lan buruh manufaktur sing ketat, nyedhiyakake layanan 24 jam, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

Klien koperasi kita kalebu Philips, Hitachi, Nidec, Butterfly, IFB, DOGA, lsp.

Nggawe motor, nguripake menyang Nide, kabeh bakal gampang!






  • QR
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8